Selecteer een pagina

Intramurale zorg

 • Ouderenzorg: verzorging, verpleging, begeleiding en/of ondersteuning van oudere mensen, zoals alarmering, activiteiten, revalidatie, begeleiden bij persoonlijke verzorging en wonen.
 • Gehandicaptenzorg: begeleiden van gehandicapten, zoals ondersteuning/behandeling bij leren, dagbesteding, gespecialiseerde verzorging en afhankelijke zorgverlening in huis.
 • Palliatieve zorg: een vorm van zorg die gericht is op het behouden van de kwaliteit van leven voor mensen in een terminale fase van hun leven.
 • Psychogeriatrische zorg: zorg voor ouderen met psychische aandoeningen, zoals dementie, depressie of psychose.

  Extramurale zorg

  • Palliatieve & terminale thuiszorg: aan huis geboden zorg aan mensen met ernstige, levensbedreigende of levensbeperkende aandoeningen. In deze zorgvorm wordt pijn verlicht en comfort geboden. Met als doel het verlichten van het lijden en het verlengen van het leven.
  • Thuiszorg: aan huis gebonden verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning van cliënten in hun eigen woning of omgeving.

  Ervaringen

  Ik ben zo blij dat ik naar deze zorgverlener ben gegaan! Ze is zo lief en behulpzaam. Ze neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en geeft goed advies. Ze heeft me geholpen bij mijn herstel en ik waardeer haar enorm.

  Deze zorgverlener is geweldig! Ze is sympathiek en begripvol en ze begrijpt mijn persoonlijke situatie. Ik voel me comfortabel tijdens mijn gesprekken met haar en ik voel me begrepen.

  Ik was op zoek naar een geweldige zorgverlener en ik heb een topkeuze gemaakt! Ze is ongelooflijk professioneel en geeft adviezen die mij helpen een betere gezondheid te hebben.

  Ik ben dankbaar dat ik deze geweldige zorgverlener heb gevonden! Ik voel me zo gezien en gesteund door mijn zorgverlener en ben zo blij dat ik zo'n geweldig persoon als zorgverlener heb gevonden!

  Informatie

  Cara Zorg 

  Zelfstandige in de zorg. 

  KVK-nummer: 87944871 

  Big registratienummer: 99920084130 

  Contact opnemen