Selecteer een pagina

Over mij

Mijn naam is Najat Zoubai, gediplomeerde verpleegkundige niveau 4. Ik vind dat de gezondheidssector een geweldige sector is om in te werken. Je draagt een grote verantwoordelijkheid als zorgverlener

Wat ik persoonlijk mooi vind aan mijn beroep is, de band en voldoening die je van zorgvragers en naaste krijgt.

Daarnaast draag ik passie voor mijn vak en oog voor het verbeteren van kwaliteit in de zorg. Vanuit de visie wil ik zorg bieden aan iedereen die zorg nodig heeft.

Ervaringen

Ik ben zo blij dat ik naar deze zorgverlener ben gegaan! Ze is zo lief en behulpzaam. Ze neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en geeft goed advies. Ze heeft me geholpen bij mijn herstel en ik waardeer haar enorm.

Deze zorgverlener is geweldig! Ze is sympathiek en begripvol en ze begrijpt mijn persoonlijke situatie. Ik voel me comfortabel tijdens mijn gesprekken met haar en ik voel me begrepen.

Ik was op zoek naar een geweldige zorgverlener en ik heb een topkeuze gemaakt! Ze is ongelooflijk professioneel en geeft adviezen die mij helpen een betere gezondheid te hebben.

Ik ben dankbaar dat ik deze geweldige zorgverlener heb gevonden! Ik voel me zo gezien en gesteund door mijn zorgverlener en ben zo blij dat ik zo'n geweldig persoon als zorgverlener heb gevonden!

Informatie

Cara Zorg 

Zelfstandige in de zorg. 

KVK-nummer: 87944871 

Big registratienummer: 99920084130 

Contact opnemen